Serat Pamoring Kawulo Gusti
Serat Pamoring Kawulo Gusti

Serat Pamoring Kawulo Gusti

Rp 80.000
stock
Tersedia
Deskripsi Produk
Rating : 0/5
Berat : 0.3 KG
Kategori : Buku Lawas

 

buku ini ditulis dalam Bahasa Jawa

daftar Isi

Bab I Lungguhe Kawula Lan Gusti

Bab  II Laku Lan Pratikeling Giludan Ngelmu Kasunyatan

Bab III Sambeganing Laku Nuju Marang Kasampurnan

Bab IV Laku Kang Prayoga Nuju Marang Kasampurnan

Pamoring Kawula-Gusti

 

Tags: , ,

Pernah Dilihat